EN
NL

Events

Online events 2021

In 2021 kom je ons vooral online tegen: Op de Agile Testing Days 2021 hopen wij jullie weer IRL te ontmoetenAls sponsor bij onze stand Tijdens de talks die diverse medewerkers van ons geven Talks en workshops bij Ministry of TestingTeststrategie Ask me anything Op EurostarSummer tutorials met Huib Schoots en Martijn Langhorst Op BrightXTestautom... Lees meer »

Testbash Nederland 2020

Op 16 oktober 2020 zullen De Agile Testers online aanwezig zijn op testbash in een eigen online sponsor-room. Wij zullen daar diverse interessante talks en activiteiten doen zoals: 10:00 Ask Me Anything about Questions with Carlo van Driel and Martijn Nas 11:20 and 16:30 Talk: The great Escape with Patrick van Enkhuijzen and Klaartje van Zwoll 12: Lees meer »

The Agile Testing Days 2019

Dit jaar zijn wij voor de 4e keer aanwezig op The Agile Testing Days in Potsdam van 3 t/m 8 november 2019. Zoals elk jaar gaan we met het hele team naar dit grootste agile test event van europa. Naast het volgen van workshops en interessante keynotes en talks zijn wij ook aanwezig als sponsor en verzorgen Klaartje van Zwoll en Patrick van Enkhui... Lees meer »

Maandelijkse meetups

Maandelijks komen we bijeen om een zelfgekozen vakinhoudelijk onderwerp te bespreken. Een greep uit wat er de afgelopen periode zoal voorbij is gekomen: Een presentatie over testen in de cloud en infrastructuur door Eelco Koster van Vitas Riskstorming met de nieuwe DevOps extentie van Testsphere door Beren van Daele van Isle of Testing / Ministr... Lees meer »

NK Testen 2020

Na een eerste en derde plaats op het NK testen van 2017 en 2018 zijn diverse medewerkers van De Agile Testers voor het NK van 2020 mede-organisator en jurylid. De opzet van het NK 2020 is fors aangepast om het zo een stuk meer realistisch te maken en minder focus te hebben op het testverslag op papier. Lees meer »

Sponsor van Batouwe Basketball Academy

De Agile Testers is trotse hoofdsponsor van de Batouwe Basketball Academy(BBA). De BBA geeft gratis basketball lessen op de zondag om hiermee sporten te stimuleren voor iedereen. Daarnaast zijn er extra trainingen voor talenten binnen de club. https://batouwebasketball.nl/teams/batouwe-basketball-academy/ Lees meer »

Noordertest 2019

Op Noordertest 2019 op 17 oktober 2019 zullen weer de nodige testers vanuit de Agile Testers aanwezig zijn. Tevens zal Steven Nienhuis zijn Security Awareness presentatie ´The Hackers Eyes´ geven welke al eerder een groot succes was op The Agile Testing Days 2018 en recentelijk op ExpoQA Madrid 2019. https://noordertest.nl/de-sprekers/steven/ Lees meer »

Play14 Londen

Van 27 tot 29 september 2019 zullen Patrick van Enkhuijzen, Jeroen van Seeters, Klaartje van Zwoll en Carlo van Driel aanwezig zijn op #play14 serious gaming in Londen #play14 is an international gathering of like-minded people who share the common idea that playing is the best way to learn and understand ! Lees meer »

TestCraftCamp

Op 28 september wordt in Rotterdam op locatie bij Mendix de 1e TestCraftCamp georganiseerd. Vanuit De Agile Testers nemen Huib Schoots, Joost Voskuil en Randall Wessel deel. Tevens zijn De Agile Testers mede-sponsor van het evenement. What is Test Craft Camp? (tl;dr) Is Test Craft Camp for me? Yes! Lees meer »

Selenium-Selenide-Cypress training

Op 11 en 12 september 2019 verzorgen Sander Roosdorp en Bart Elgersma weer onze zelfontwikkelde Selenium/Selenide/Cypress workshop. In 2 dagen wordt er volop geoefend o.b.v. 2 klantcases. Voor meer informatie over de aanpak en inhoud kijk hier Lees meer »

Alain Bultink | Directeur
alain@deagiletesters.nl
06-15361077

Carlo van Driel | Directeur
carlo@deagiletesters.nl
06-12913682

Theo Janssen | Business Development
theo@deagiletesters.nl
06-15022781