EN
NL

 

Wij zijn actief en zichtbaar op diverse events. Daarnaast verzorgen we intern en extern opleidingen en hebben we maandelijks onze eigen meetup met interessante onderwerpen en sprekers. Wil je meer weten over ons, kom dan langs op een event en spreek 1 van onze medewerkers aan. Wil je bij een event, opleiding of meetup aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op.

 

Waar kun je ons zoal tegenkomen?

Events

Maandelijkse meetups

Maandelijks komen we bijeen om een zelfgekozen vakinhoudelijk onderwerp te bespreken. Een greep uit wat er de afgelopen periode zoal voorbij is gekomen: Een presentatie over testen in de cloud en infrastructuur door Eelco Koster van Vitas Riskstorming met de nieuwe DevOps extentie van Testsphere door Beren van Daele van Isle of Testing / Ministr... Lees meer »

NK Testen 2020

Na een eerste en derde plaats op het NK testen van 2017 en 2018 zijn diverse medewerkers van De Agile Testers voor het NK van 2020 mede-organisator en jurylid. De opzet van het NK 2020 is fors aangepast om het zo een stuk meer realistisch te maken en minder focus te hebben op het testverslag op papier. Lees meer »

The Agile Testing Days 2019

Dit jaar zijn wij voor de 4e keer aanwezig op The Agile Testing Days in Potsdam van 3 t/m 8 november 2019. Zoals elk jaar gaan we met het hele team naar dit grootste agile test event van europa. Naast het volgen van workshops en interessante keynotes en talks zijn wij ook aanwezig als sponsor en verzorgen Klaartje van Zwoll en Patrick van Enkhui... Lees meer »

Noordertest 2019

Op Noordertest 2019 op 17 oktober 2019 zullen weer de nodige testers vanuit de Agile Testers aanwezig zijn. Tevens zal Steven Nienhuis zijn Security Awareness presentatie ´The Hackers Eyes´ geven welke al eerder een groot succes was op The Agile Testing Days 2018 en recentelijk op ExpoQA Madrid 2019. https://noordertest.nl/de-sprekers/steven/ Lees meer »

Play14 Londen

Van 27 tot 29 september 2019 zullen Patrick van Enkhuijzen, Jeroen van Seeters, Klaartje van Zwoll en Carlo van Driel aanwezig zijn op #play14 serious gaming in Londen #play14 is an international gathering of like-minded people who share the common idea that playing is the best way to learn and understand ! Lees meer »

TestCraftCamp

Op 28 september wordt in Rotterdam op locatie bij Mendix de 1e TestCraftCamp georganiseerd. Vanuit De Agile Testers nemen Huib Schoots, Joost Voskuil en Randall Wessel deel. Tevens zijn De Agile Testers mede-sponsor van het evenement. What is Test Craft Camp? (tl;dr) Is Test Craft Camp for me? Yes! Lees meer »

Selenium-Selenide-Cypress training

Op 11 en 12 september 2019 verzorgen Sander Roosdorp en Bart Elgersma weer onze zelfontwikkelde Selenium/Selenide/Cypress workshop. In 2 dagen wordt er volop geoefend o.b.v. 2 klantcases. Voor meer informatie over de aanpak en inhoud kijk hier Lees meer »

Real life bughunt

Op 3 september organiseert Steven Nienhuis een ´Real life´ bughunt. We gaan dan gezamenlijk kleiduiven schieten in Biddinghuizen. Zoals gebruikelijk bij De Agile Testers gaan we natuurlijk eerst even lunchen. Lees meer »

DAT Socialcamp

Op 16 augustus organiseren wij een social camp. We gaan dan gezellig een avond bij elkaar komen onder het genot van een biertje, wijntje, frisje en voorzien van een al dan niet vega BBQ en de nodige verhalen en games. Lees meer »

Ranorex training

Op 27 juni 2019 heeft Carlo van Driel als certified professional en trainer een aantal van onze interne mensen getraind om ook de Ranorex training te kunnen gaan geven aan onze klanten. Tevens pakken wij deze sessies aan om onze training weer eens kritisch door te lopen en te verbeteren en actualiseren. Lees meer »

Carlo van Driel
Directeur 
carlo@deagiletesters.nl
06-12913682


Theo Janssen
Business development
theo@deagiletesters.nl
06-15022781