EN
NL

Wij zijn actief en zichtbaar op diverse events. Daarnaast verzorgen we intern en extern opleidingen en hebben we maandelijks onze eigen meetup met interessante onderwerpen en sprekers. Wil je meer weten over ons, kom dan langs op een event en spreek 1 van onze medewerkers aan. Wil je bij een event, opleiding of meetup aanwezig zijn? Neem dan contact met ons op.

Waar kun je ons zoal tegenkomen?

Events

Real life bughunt

Op 3 september organiseert Steven Nienhuis een ´Real life´ bughunt. We gaan dan gezamenlijk kleiduiven schieten in Biddinghuizen. Zoals gebruikelijk bij De Agile Testers gaan we natuurlijk eerst even lunchen. Lees meer »

DAT Socialcamp

Op 16 augustus organiseren wij een social camp. We gaan dan gezellig een avond bij elkaar komen onder het genot van een biertje, wijntje, frisje en voorzien van een al dan niet vega BBQ en de nodige verhalen en games. Lees meer »

Ranorex training

Op 27 juni 2019 heeft Carlo van Driel als certified professional en trainer een aantal van onze interne mensen getraind om ook de Ranorex training te kunnen gaan geven aan onze klanten. Tevens pakken wij deze sessies aan om onze training weer eens kritisch door te lopen en te verbeteren en actualiseren. Lees meer »

The Agile Testing Days USA 2019

Tijdens de Agile Testing Days USA op 23-28 juni 2019 in Chicago was Huib Schoots 1 van de keynote speakers met Bad-gile the gameshow: https://agiletestingdays.us/session/bad-gile-the-gameshow/ https://www.youtube.com/watch?v=42Fm1LLSwHw Lees meer »

Security awareness workshop

Op 6 juni heeft onze security expert Steven Nienhuis een workshop gegeven over security en testen. Deze securty workshop is een spin-off van zijn succesvolle talk over security die Steven heeft gegeven op De Agile Testing Days 2018 in Potsdam en op ExpoQA 2019 in Madrid. Lees meer »

Testbash Nederland 2019

Op 23 en 24 mei 2019 zijn De Agile Testers aanwezig op Testbash nederland in utrecht. Naast dat diverse medewerkers hier aanwezig zijn als deelnemers aan de conferentie en workshops, zijn we ook sponsor van dit evenement dat zeer goed aansluit bij het soort bedrijf dat wij zijn. Lees meer »

Citcon Gent 2019

CITCON (Continuous Integration and Testing Conference) is the Continuous Delivery conference that pre-dates the term "Continuous Delivery". CITCON brings together people from every corner of the software development industry to discuss Continuous Delivery and the practices (e.g. Continuous Integration and Testing) that go along with it. Lees meer »

Kickboxen

Op 4 juni zijn we voor de 2e keer gaan kickboxen. Met dank aan Ronnie Kalicharan voor de organisatie hebben we een afmattende middag gehad waarin we naast een aantal basistechnieken ook de ring in konden, al zijn sommigen beter in een stare-down dan in het werkelijke boksen :-) Lees meer »

Meetup (FAT) Modern Testing Principles

Op 27 september hebben Joost Voskuil en Jeroen van Seeters de FAT-meetup georganiseerd over de ´Modern Testing Principles´ van Alan Page. Op deze druk bezochte meetup bespreken we de meningen en visie op deze principles. Zie hier de blog die Joost na afloop heeft geschreven over zijn ervaringen. Lees meer »

Alain Bultink | Directeur
alain@deagiletesters.nl
06-15361077

Carlo van Driel | Directeur
carlo@deagiletesters.nl
06-12913682

Theo Janssen | Business Development
theo@deagiletesters.nl
06-15022781