De Agile Testers zijn officieel van start gegaan op 1 oktober 2015

De beide oprichters (Theo Janssen en Carlo van Driel) zagen al langere tijd de behoefte in de markt naar ervaren Context Driven Agile Testers.

Daarnaast zagen zij ook bij een toenemend aantal ervaren test professionals onvrede over de bedrijfsvoering en niet Agile collega´s binnen de bedrijven van die professionals.

Tevens heeft een deel van die professionals last van het feit dat zij altijd ´voor de klas´ staan en zelf zelden iets nieuws leren.

Dat heeft Theo en Carlo doen besluiten om De Agile Testers te starten. Een bedrijf met alleen maar ervaren Agile Testers (ScrumMasters en Coaches).

Een bedrijf waarin het draait om naast een optimale dienstverlening naar de klanten toe, ook een Agile thuishaven te zijn voor de medewerkers.

Dat betekent dat de medewerkers in hoge mate bepalen en bijdragen aan hoe het bedrijf zich ontwikkelt. Bovendien is er volop ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Omdat er alleen maar ervaren mensen werken betekent dat dat iedereen iets van ieder ander kan leren.

Daarnaast is er de mogelijkheid om deel te nemen in zelfsturende resultaatverplichte teams om nieuwe diensten of producten te ontwikkelen. Die ideeën komen vanuit de medewerkers zelf.

Ons bedrijf

Aantal medewerkers
25
Ambitie 2019
35
Kampioen NK testen
1
Agile Testing Days
3