Wie zijn wij

Wij zijn HET beste Agile Testteam van Nederland. Wij zijn ervaren en gedreven agile testspecialisten. Wij streven ernaar de beste te zijn en te blijven in ons vak. Dit doen wij door alleen ervaren mensen in dienst te hebben en juist deze ervaren mensen de kans te geven om nog verder te groeien door cursussen, opleiding, kennisdeling onderling en workshops en seminars. We komen daarvoor tenminste maandelijks samen om een vakinhoudelijk onderwerp te bespreken en de aanwezige kennis te delen.

Daarnaast zijn er teams die testtools onder hun hoede hebben en een opleidingen team die o.a. een BDD-Cucumber en Professional Agile Tester cursus hebben ontwikkeld.

Naast vakinhoudelijk is er ook ruimte voor ontspanning zoals tijdens een potje graffiti spuiten, wie-is-de-mol, een BBQ of de Agile Testing Days in Postdam.

Als bedrijf zijn we zo agile als mogelijk. Trello boards, Slack, geen vast kantoor(maar samenkomen waar handig en leuk is) en minimale overhead.

More to come

Alweer een TestTopper (per 01-05)

Nadere info volgt

AJ (Per 01-03)

Nadere informatie volgt

PB (per 01-04-2018)

Nadere info volgt.

Jan-Pier Dijkstra (per 01-03-2018)

Nadere info volgt.

Gerlof Sinnema

Ik ben naast een ervaren, enthousiaste en gedreven professional ook een nuchtere noorderling. Ik pak zaken analytisch en met een pragmatische inslag op, rekeninghoudend met het belang van de klant. Daarnaast ben ik een teamplayer.

Matthias Oliveiro

Matthias van huis Oliveiro, Eerste van mijn naam, Meester van Scrums, (Agile) Tester van software en Aartsvijand van Bugs. Oh en ik ben fan van Game of thrones!

Steven Nienhuis

Naast een pragmatische Scrum Master ben ik een gedreven Agile Tester met relevante technische en Agile kennis.

Klaartje Horbach – van Zwoll

Ik ben een frisse wind die door het team gaat; ik ben veelzijdig, heb een scherpe blik en ben een echte teamplayer. Met mijn sprankelende persoonlijkheid en humor ben ik iemand die erg prettig is in de omgang.

Bennie Selderhuis

Ik ben open, eerlijk, nieuwsgierig, waar nodig kritisch, heb een gezonde dosis Twentse humor, ben door jarenlange ervaring zeer snel productief en direct tot meerwaarde voor een opdrachtgever.

Bart Elgersma

Ik ben een gedreven ICT-er die bruist van het enthousiasme. Door goed te kunnen schakelen tussen techniek, requirements en business, werk ik mij snel in bij een team, in nieuwe applicaties en organisaties. Communicatie vind ik erg belangrijk. Tijdens het ontwikkelen van een applicatie is het van belang de businesswensen

Sander Roosdorp

Testen is mijn vak en passie. Ik heb bewust gekozen voor het testvak. Energie krijg ik van het duiken in de techniek. Energie krijg ik van testautomatisering.

Ronnie Kalicharan

Ronnie Kalicharan, gedreven Agile tester. Krijgt energie van o.a. agile samenwerken, nieuwste technologieën en nieuwe uitdagingen aangaan. Dit maakt van mij een echte teamplayer binnen elk team en project.

Julian Baars

Brede ervaring in software testen Klassiek geschoold, maar doorgegroeid naar Agile. Bekend daardoor met alle stadia van transitie. Testen is mijn vak! Pragmatisch, meedenken, klantbelang.

Henri Budde

Ik vind het geweldig om samen te werken en het beste resultaat te behalen. “Kan niet” bestaat niet en ik blijf kritisch kijken naar hoe je zaken beter en makkelijker kunt realiseren.

Patrick van Enkhuijzen

Ervaren tester die samenwerken, continu verbeteren en klantinteractie erg belangrijk vindt. Agile zit in m’n bloed en dat probeer ik uit te dragen in mijn werk.

Jeroen van Seeters

Nederlands Kampioen Software Testen.

Peter Schrier

Enthousiaste Agilist. Naast Scrum en LESS zit mijn professionele rugzak vol met facilitering-technieken en vaardigheden. De Agile Testers is voor mij de groep mensen waar ik mijn ideeën over Agile en Testen kan scherpen.

Randall Wessel

Als agile testconsultant wil ik naast de opdracht tot een goed einde brengen ook het agile werken implementeren en mensen bewuster en efficiënter laten werken.

Carlo van Driel

CEO, Facilitator, Business Development, Human Relations, Recruitment, Speaker, Agile Coach, Scrum Master, Context Driven Tester
Start 01-10-2015

Theo Janssen

Mede-oprichter van De Agile Testers. Al in het testvak sinds 1995. Geweldig om met een groep enthousiaste Agile testers te mogen werken aan een 100% Agile organisatie waar ontplooiing en fun centraal staan!