Ben jij die ervaren Agile Tester, Scrum Master en/of Agile Coach en wil je ook nieuwe dingen leren door kennis te delen met mede-ervaren collega´s?

Heb je goede ideeën, maar krijg je de kans niet om ze tot uitvoering te brengen of worden goede ideeën zelfs helemaal niet gewaardeerd?

Eindig je toch weer in dat waterval project omdat je bedrijf nu eenmaal ook dat soort opdrachten doet?

Ben je klaar met beoordelingen, functioneringsgesprekken en overige ´waste´ in het algemeen?

Zijn er mooie woorden over opleidingen, cursussen en bijeenkomsten, maar mag je toch weer niet als puntje bij paaltje komt?

Herkenbaar?

neem dan contact met ons op

of

kijk wat onze medewerkers zelf vinden

 

Voor wie werken wij o.a.

Dit zeggen onze klanten over ons

Ultimaker ontwikkelt desktop 3D printers en is in haar 6 jarig bestaan uitgegroeid tot een van de marktleiders binnen haar segment. De printers en bijbehorende zelf ontwikkelde software staan bekend om hun kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.
Ik heb de Agile testers gevraagd om Ultimaker te helpen bij de ontwikkeling van de Ultimaker 3. Hierin moeten meerdere software producten samen tot een naadloze gebruikerservaring leiden. De Agile testers hebben een geweldige bijdrage geleverd aan de uiteindelijke kwaliteit van het product.
De testers van de Agile testers zijn ervaren, kritisch en praktisch en pasten zeer goed binnen de Agile teams van Ultimaker. Mede door de inzet van de Agile Testers hebben we de Ultimaker 3 op tijd aan de markt kunnen leveren. Daarbij hebben we samen meerdere regressietesten opgezet die ons helpen ons huidige kwaliteitsniveau nog verder te verbeteren.
Jasper de Jong
Manager software development Ultimaker.
Ultimaker

ThiemeMeulenhoff ontwikkelt zich van educatieve uitgeverij tot een learning design company die samen met scholen werkt aan vernieuwing van leren en leermiddelen, onder het motto

Samen leren vernieuwen.

De Agile Testers vervulden bij ons de rollen van Scrum master en Tester. Zo hebben zij er mede voor gezorgd dat onze complexe en vernieuwende contentontwikkel-software op een verantwoorde manier naar productie kan. Door middel van goed uitgevoerde tests, een met Ranorex geautomatiseerde regressietest en een strakke scrumaanpak functioneert het programma uitstekend en dient het als voorbeeld voor andere ontwikkelteams. De inzet, kennis en kunde van De Agile Testers heeft hierin een prominente rol gespeeld.

Kim Zuyderhoff

Manager Content Solutions ThiemeMeulenhoff

ThiemeMeulenhoff