Karen Todd

Agile Tester

Karen Todd

Ik ben een nieuwsgierige softwaretester die met heel mijn hart van de QA- en testgemeenschap houdt. Ik deel wat ik leer met anderen via mijn YouTube-kanaal en sociale media; Karen Tests Stuff. Ik heb een sterke passie om contact te maken met andere technologieprofessionals en kijk ernaar uit om betrokken te zijn bij meer gemeenschappen over de hele wereld.

Alexa Gevers

Agile Tester

Alexa Gevers

Mijn naam is Alexa Gevers. Na jaren gestudeerd en gewerkt te hebben in de klassieke muziek industrie mag ik mij sinds 2019 een tester noemen. Mijn QA carrière is begonnen bij Polteq met mooie opdrachten bij PwC en Yamaha motor, maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging bij De Agile Testers. Het liefste ben ik bezig met het uitpluizen van hoe dingen werken, complexe problemen als een leuke puzzel zien en de beste kwaliteit na te streven. En ok, eerlijk is eerlijk, ik haal toch ook veel plezier in het vinden van bugs.

Mike van Dijk

Agile Tester

Mike van Dijk

Als jong kind was ik al ondernemend, leergierig en gedreven, nieuwsgierig op zoek naar antwoorden. Deze kenmerken komen mij ook goed van pas als agile tester met een passie voor kwaliteit. Met een rugzak vol ervaring in de IT-industrie, bij gerenommeerde organisaties, combineer ik analyses met pragmatisme. Altijd gericht op het beste resultaat voor de gebruiker. Naast mijn werk studeer ik psychologie en geniet ik van diverse outdoor activiteiten.  Mijn brede interesse, positiviteit en humor maken mij tot een waardevolle teamspeler die graag samenwerkt voor optimale oplossingen.

Philip Hoeben

Agile Tester

Philip Hoeben

Komt in dienst per 01-01-2024

Nichal Joosse

Agile Tester

Nichal Joosse

Als Agile Tester zet ik de puntjes op de i en streef ik naar perfectie. De bruggenbouwer in het team, die met een analytische blik duikt in technische omgevingen en dit in Jip en Janneke taal kan uitleggen aan wie dan ook. Ik krijg enorm veel energie van testautomatisering, maar als test consultant ben ik uiteraard van alle markten thuis. Een ondernemende creatieveling in de IT, met roots in de journalistiek en media. In mijn vrije tijd ben ik actief als freestyle dj/producer, content creator en Pokémon Go trainer. Ik ben fanatiek in fitness en bewegen, maar ook in bankhangen en gamen.

Cagri Turgut

Agile Tester

Cagri Turgut

Als tester ben ik een zelflerende ontdekker met een scherpe analytische blik. Testen betekent voor mij niet alleen het identificeren van bugs; het draait om creëren van waarde voor het product, de gebruikers en het bevorderen van de bedrijfsdoelen. Uitdagingen zie ik als kansen voor ontwikkeling. Buiten kantoor breng ik graag quality time door met mijn kleine partner in crime en mijn gezin. Met de Turkse gitaar, de saz, waarborg ik mijn passie voor muziek en cultuur en ben ik graag in de sportschool, waar ik mijn energie kwijt kan.

Kateryna Brinkman

Agile Tester

Kateryna Brinkman

“Ik heb veel hobby's, testen is er daar één van. Mijn levenstijl is naar mijn doelen toe werken en het leven stap voor stap nemen. Of het nu werk is, nieuwe hobby's ontdekken of uitdagingen aangaan, ik sta open voor het avontuur.”

Rob van Steenbergen

Agile Tester

Rob van Steenbergen

Testen is niet checken: testen vereist onder andere intelligentie, creativiteit, nieuwsgierigheid en gevoel. Ik beschouw testen als de meest interessante baan in de IT industrie omdat het alle aspecten van het software ontwikkelen bevat. Analyse, ontwikkeling, beheer, support, gebruik, marketing, beveiliging, et cetera. Goed divers zeg maar. Ik houdt van afwisseling in mijn werk, evenals privé. Films, muziek, robots, wandelen en tekenen zijn een paar hobby’s.  Dus zowel in mijn vakgebied als privé ben ik breed georiënteerd en met meer dan 25 jaar ervaring in het vak heb ik aardig wat ervaring. Hoe kan ik jou helpen?

Natasja Pisters

Agile Tester

Natasja Pisters

Aan vrije tijd heb ik altijd een gebrek. Of het nu een verre rondreis betreft, schilderen, spelen van videogames, sporten, bezoeken van festivals of het kijken van films en series is. Het liefste doe ik het allemaal, elke dag. Ik ben een persoon met veel interesses en dat is misschien wel waarom testen zo goed bij mij past. Met een gezonde mix van nieuwsgierigheid, creativiteit en sociale vaardigheden kan je in het testvak veel bereiken. Het verbeteren van kwaliteit valt immers niet alleen op technisch vlak te behalen, maar ook op sociaal vlak. Dat is wat testen zo interessant maakt.

Pim Vroonhof

Agile Tester

Pim Vroonhof

Met mijn gedreven, leergierige, oplossingsgerichte persoonlijkheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel vind ik het gaaf om aan producten/diensten te werken die een verschil maken. Door mijn business achtergrond ben ik altijd op zoek naar de meerwaarde van het product/dienst, dit kan voor de interne/externe eindgebruiker of voor het bedrijf zijn. Zowel in mijn werk als in mijn vrije tijd hou ik van mensen om mij heen. Daarom ga ik graag met mijn vriendin erop uit naar vrienden, een stedentrip of gezellig uit eten. Om mezelf ook sportief uit te dagen loop ik hard en voetbal ik 1x per week

Thijs Pijpers

Agile Tester

Thijs Pijpers

Als in een helikopter bekijk ik de werkzaamheden van een afstandje, zo kan je gemakkelijk connecties leggen en het hele plaatje zien.Testen is namelijk meer dan alleen test cases maken en uitvoeren, het gaat om het proces, de samenwerking en natuurlijk het eindresultaat. Het test proces is pas klaar als niet alleen de aandeelhouders tevreden zijn met het geleverde resultaat maar ook als het team blij is met hoe alles verlopen is, heeft kunnen groeien en achter het product staat. Dit is iets waar ik graag bij wil helpen, van A tot Z het proces doorlopen en duidelijk krijgen hoe en ook waarom bepaalde dingen gedaan worden.

Daniëlle Thijssen

Agile Tester

Daniëlle Thijssen

Als agile tester ga ik voor kwaliteit, van het op te leveren product, maar ook van het team. Ik vind het belangrijk en leuk om te blijven leren en verbeteren. Ik ben een echte teamplayer, door samen te werken met enthousiaste en gemotiveerde collega’s bereik je meer en maak je het een stuk gezelliger!

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan fotografie, wandelen, yoga, en (actieve)vakanties met mijn gezin.

Arian de Jong

Agile Tester

Arian de Jong

In zowel mijn privé- als in mijn werkleven doe ik alles volgens mijn persoonlijke waarden. Mijn Persoonlijke “Why” is: Door mijn groei als persoon kwaliteit te leveren aan mijzelf en mijn omgeving”.  Kort uitgelegd zorg voor je zelf voordat je voor anderen kan zorgen. 

Ik denk graag in mogelijkheden i.p.v. wat er niet kan en wil mijn skills inzetten om van waarde te zijn voor de klant. 

Privé geniet ik het meest van: mijn vrouw, onze Spinone Italiano “Fangio”, familie/vrienden, reizen door Italië, sport, muziek/films/lezen.

Jesse Huisman

Agile Tester

Jesse Huisman

Nieuwsgierigheid, creativiteit en het blijven leren maken dat ik maar niet uitgekeken raak op dit mooie vak. Het is echt cool om te zien hoe je als agile test professional steeds weer een verschil kunt maken. Met zo'n 10 jaar ervaring neem ik een flinke dosis theoretische en technische kennis mee maar ik realiseer me altijd dat het staat of valt met de praktische toepassing ervan. Ik werk het liefst vanuit een team maar kan ook uitstekend zelfstandig functioneren en ben waar nodig bereid de leiding te nemen. In mijn vrije tijd speel ik (retro) games en vind ik het leuk om er met mijn gezin op uit te trekken.

Ashvind Mangnoesing

Agile Tester

Ashvind Mangnoesing

Ik heb een passie voor het agile testvak en ik geloof in context driven testen, dat wil zeggen dat mijn aanpak altijd zal afhangen van de omgeving en gebruik van de software. In mijn werk probeer ik eerst fouten te voorkomen, in plaats van fouten te vinden. Verder vind ik plezier hebben tijdens en in mijn werk ook een belangrijke pijler om tot gezamenlijke successen te komen. Naast het plezier hebben op kantoor, haal ik ook plezier uit mijn gezinsleven. Samen zijn en leuke momenten beleven zijn 1 van mijn hobbies naast het voetballen, fitnessen en kickboksen.

Umit Erkin

Agile Tester

Umit Erkin

Ik ben een flexibele en resultaatgerichte persoon. Ben serieus en verantwoordelijk in mijn werk en ik heb een sterk zelflerend vermogen. Verder ben ik een vrolijke persoonlijkheid, makkelijk in de omgang met anderen en heb aandacht voor de teamgeest. “Kan ik niet” komt niet voor in mijn woordenboek. Met mijn gezin hou ik van cultureel toerisme en natuurlijk ben ik ook een liefhebber van videogames.

Bram van den Berg

Agile Tester

Bram van den Berg

Puzzels oplossen vind ik gaaf. Schaken is de hobby waar ik allang mee bezig ben en is op veel vlakken te vergelijken met testen. Je zoekt de beste manier om tot een zo goed mogelijke zet te komen in een passend tijdsbestek, waarbij je nadenkt over welke risico's je loopt en wat je op dit moment wilt riskeren in de partij, met het oog op de stand van het toernooi, of de borden naast je als je in teamverband speelt. Als tester klinkt deze situatie vast bekend, met als bonus dat je ook mag samenwerken met anderen. 

Jurgen van den Elshout

Agile Tester

Jurgen van den Elshout

Ik ben een Agile Tester die het nut voor de business en gebruikers altijd op 1 heeft. Ik ben rustig, analiserend en eerlijk. Werk graag samen met anderen zowel uit de IT als uit de business, ik vind het belangrijk om zo goed mogelijk te doorgronden wat er gewenst wordt bij ontwikkeling van applicaties. Buiten het werk om ben ik graag bij mijn familie en bezig met verschillende sporten.

Ewald Wassink

Agile Tester

Ewald Wassink

Analytisch, onderzoekend, nieuwsgierig, zelfkritisch en snel lerend. Als kind wilde ik altijd al graag weten hoe dingen werkte en kan daar de nodige anekdotes over vertellen. Als Agile tester neem ik deze eigenschappen altijd mee. Het inzichtelijk maken hoe een product presteert in verhouding tot de verwachting c.q. eisen is dan ook iedere keer opnieuw een leuke uitdaging. Waarbij samenwerken en het beste uit elkaar halen absoluut tot mijn prioriteiten behoren. Naast mijn werk geniet ik van mijn gezin. Ben ik te vinden in de Natuur. Fotografeer ik graag. Rij en sleutel ik aan mijn motor en ga ik geregeld naar concerten. 

Jonathan Huizenga

Agile Tester

Jonathan Huizenga
Creatief, leergierig, oplossingsgericht en met een gezonde dosis humor. Ik ben een echte teamspeler, omdat ik weet dat goede samenwerking de basis is voor een succesvol eindproduct. Niet enkel binnen een team, maar juist ook met de mensen die zich aan de rand of daarbuiten bevinden. Ik hou van een beetje uitdaging in mijn werk en probeer de kennis die ik daardoor opdoe een meerwaarde te laten zijn voor mijn klanten en teamgenoten. 
Buiten werk reis ik graag, ga ik naar concerten en festivals, proef ik graag een speciaalbiertje en doe ik redelijk fanatiek aan krachttraining.

Tim van der Weyden

Agile Tester

Tim van der Weyden

Ik ben een eerlijke, gedreven, en leergierige agile tester, die zeer goed in staat is zelfstandig te werken. Ik ben daarnaast ook een teamspeler en streef er altijd naar om met het team een sterke synergie op te bouwen. Door mijn ervaring van zowel de business als de techniek, zie ik mijzelf graag als een vertaler tussen de business en IT. Ik word er blij van als er (samen) mooie successen worden behaald, hoe ruig de weg er naar toe ook mag zijn!

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met geschiedenis (cultuur, politiek & oorlogen), doe ik aan taekwondo en leer ik Japans.

Carlo Westerhof

Agile Tester

Carlo Westerhof

No-nonsense, loyaal, humor en passie zijn woorden die mij omschrijven. Ik geloof er heilig in dat de meeste winst gehaald kan worden door het team aan het denken te zetten en hen zelf tot oplossingen te laten komen. Ik ben iemand die zich niet voor de gek laat houden en door de roze bubbel heen prikt met eerlijke edoch directe feedback.

Als echte autodidact wil ik blijven leren en inspireren en zo altijd het beste uit mezelf, mijn project, mijn team en de organisatie halen. Agile… is THE way to go!

Martijn Boonstra

Agile Tester

Martijn Boonstra

Als tester wil ik het hoogst haalbare: een product leveren waar de klant, het team én de eindgebruiker gelukkig van wordt! Dit bereik je alleen door een gedreven team te combineren met een faciliterende organisatie. Ik wil daar graag mijn rol in spelen, of dit nu is door sec te testen of door mijn rol wat anders in te vullen, samen gaan we voor dat mooie einddoel!

Naast mijn werk haal ik mijn energie uit het vaderschap, Krav Maga en klassieke zang.

Martijn Langhorst

Agile Tester

Martijn Langhorst

Het leveren van hoge kwaliteit software staat bij mij onomstreden hoog in het vaandel. De weg hiernaartoe is de uitdaging en bij elk project anders.

Ik ben sociaal en werk graag in een Agile omgeving om zelf continu te leren maar ook om mijn kennis te delen met anderen. Kwaliteit is een mindset en moet door de hele organisatie gedragen worden om het gezamenlijke doel te bereiken.

Naast mijn werk hou ik van gitaar spelen, muziek maken in mijn thuisstudio en het bouwen van mijn eigen gitaren. Daarnaast speel ik hockey op recreatief niveau.

Patty de Vries van Riemsdijk

Agile Tester

Patty de Vries van Riemsdijk

Quality staat bij mij in een hoog vaandel. Ik neem een team graag mee in de wereld van testen en testautomatisering en hoe dit, op Agile wijze, het beste geintegreerd kan worden. Graag coach ik teamleden op het gebied van Agile testen en testautomatisering. Ik krijg twinkels in mijn ogen als we als team een kwalitatief hoogwaardig product hebben opgeleverd. Dit alles natuurlijk met een gezonde dosis humor en plezier. Kwaliteit maak je samen!

Daarnaast ben ik een echte creatieve levensgenieter. En zal een moment van lekker eten en gezelligheid niet zo snel overslaan.

Erik Dirksen

Agile Tester

Erik Dirksen

Je kunt mij het beste zien als een gedreven, leergierige en kritische testanalist met passie voor techniek en automatisering. Uitdagingen in mijn werk vind ik belangrijk, ik houd niet van steeds dezelfde kunstjes doen.
Ik word blij van gemotiveerde mensen om samen mooie successen mee te behalen. Af en toe zelfstandig even ergens in vastbijten vind ik ook prettig.
Buiten het werk om sport ik graag en doe ik leuke dingen met mijn gezin.

Siegmond Waterfort

Agile Tester

Siegmond Waterfort

Ik ben gedreven, leergierig, eigenwijs en hou van m’n gezin. Ik werk prima alleen, maar vind het samenwerken met mijn collega’s ook een feest. Ik heb door de jaren heen veel kennis opgedaan over automatisering, die ik graag verder wil delen en perfectioneren. Ook met tien miljoen op de bank test ik software met hart en ziel.

Willem Helmus

Agile Tester

Willem Helmus

Sleutelwoorden die mij omschrijven zijn sociaal, goed in staat zelfstandig te werken, zeker een teamspeler, klantgericht, oplossingsgericht en pragmatisch waar nodig. Ik werk graag in een dynamische en complexe omgeving, waarbij een beroep wordt gedaan op mijn technische vaardigheden en ervaring in het testen. Ik haal energie uit het verdiepen in de techniek.

Marielle de Labie

Agile Tester

Marielle de Labie

Ik ben een zeer ervaren, communicatief vaardige, open en betrouwbare T-shaped testprofessional. Ik werk graag samen met anderen om tot een goed eindresultaat te komen.          

Mijn hobby’s zijn wandelen met mijn hond en fotograferen.

Jochem Gross

Agile Tester

Jochem Gross

Ik ben gewoon Jochem, what you see is what you get: open, eerlijk, geen verborgen agenda, mijzelf, betrokken, elke dag wat nieuws leren, vooruit willen, kijk verder dan mijn neus lang is, denkt goed na, zelfreflectie, voert verbeteringen door, is allergisch voor niet-samenwerken, respecteert de ander, niet meteen oordelend, pragmatisch, veel verantwoordelijkheidsgevoel en humor. En ik wil een zo allround mogelijke tester zijn met een aantal specialisaties.

Stephan Sluijsmans

Agile Tester

Stephan Sluijsmans

Ervaren agile tester en scrum master met specifieke interesse in testautomatisering. Ik werk graag in een team met diverse disciplines uit de ICT en business waarin de medewerkers en het doel centraal staan. Ik heb een passie voor het vakgebied testen en de beoefening van diverse fysieke sporten.

Henri Budde

Agile Tester

Henri Budde

Gedreven Agile tester. Ik hou er van om iets nieuws te leren en ik word er blij van om door goede samenwerking mooie resultaten te behalen. Sociaal, open, gemotiveerd en "Opgeven is geen optie".

Nick Peters

Agile Tester

Nick Peters

Als enthousiaste Agile tester ga ik graag de uitdaging aan om de wereld tussen gebruiker en techniek beter op elkaar aan te laten sluiten. Met mijn noordelijke nuchterheid blijf ik met beide benen op de grond en pak ik zaken pragmatisch aan.

Jeroen de Lange

Agile Tester

Jeroen de Lange

Ervaren software tester in agile omgevingen. Mijn kracht ligt in mijn creativiteit, analytisch vermogen, ondernemende instelling en samenwerkingsgerichte houding. Ik ben iemand die gemakkelijk contacten legt, en weinig moeite heeft zich aan te passen aan een veranderende omgeving. Ik zorg tevens voor een vrolijke noot in het team.

Ronnie Kalicharan

Agile Tester

Ronnie Kalicharan

Ronnie Kalicharan, gedreven Agile tester. Krijgt energie van o.a. agile samenwerken, nieuwste technologieën en nieuwe uitdagingen aangaan. Dit maakt van mij een echte teamplayer binnen elk team en project.

Bennie Selderhuis

Agile Tester

Bennie Selderhuis

Ik ben open, eerlijk, nieuwsgierig, waar nodig kritisch, heb een gezonde dosis Twentse humor, ben door jarenlange ervaring zeer snel productief en direct tot meerwaarde voor een opdrachtgever.

Julian Baars

Agile Tester

Julian Baars

Brede ervaring in software testen Klassiek geschoold, maar doorgegroeid naar Agile. Bekend daardoor met alle stadia van transitie. Testen is mijn vak! Pragmatisch, meedenken, klantbelang.

Bas Kruip

Trainer

Bas Kruip

Nieuwgierig, open, uitgesproken, ongeduldig. Dagdromend voorbij elke ‘final frontier’. Loyaal en een doorzetter tot aan het eind.  Tester, coach én altijd weer thuiskomen op een podium; verhalend, taalpurist, humor én gek op ‘hoe het zit’, én….. hopeloos verliefd op Scrum.

Benno Kuipers.

Directeur

Benno Kuipers.

Ik ben iemand die gelooft in de kracht van verbinding. Ik geniet van het omgaan met mensen, het delen van ervaringen en het leren kennen van nieuwe perspectieven. Mensen in mijn omgeving omschrijven mij als een energiek, enthousiast en vrolijk persoon.

Verder ben ik een gepassioneerde zwemmer met een liefde voor water. Mijn zwemavontuur begon op jonge leeftijd en heeft me geleid van lokale zwembaden tot internationale competities en uiteindelijk tot zwemmen in open water. Daarnaast kitesurf ik graag, houd ik van reizen en ben ik graag dichtbij mijn familie.

Alain Bultink

Managing Director

Alain Bultink

Eerlijk, direct en ‘what you see is what you get’ is wat anderen over mij zeggen. Ik houd van afwisseling, autonomie, blijven ontwikkelen, korte lijntjes en gezamenlijk een doel bereiken! Ik werk vanuit een visie en met passie om resultaten te bereiken, maar met respect voor andermans mening en realistisch in hetgeen bereikt kan worden. Daarnaast houd ik van MTB-en, wielrennen, reizen, plezier en mijn familie!

Monique Stegeman

Backoffice

Monique Stegeman

Denkend en werkend in kansen en mogelijkheden

Administratieve en financiele duizendpoot

Autodidact

Flexibel

Creatief

Alain Bultink | Managing Director
alain@deagiletesters.nl
06-15361077

Benno Kuipers | Directeur
benno@deagiletesters.nl
06-52600438