Solutions

Continuous Knowledge Transfer in Testing

Continuous Knowledge Transfer in Testing is een leerabonnement op kennis over testen. U sluit een abonnement af voor uw eigen interne testers en wij zorgen dat ze up-to-date komen en blijven middels trainingen, workshops, meetups en individuele mentoring en coaching. Onze aanpak wordt hierbij specifiek afgestemd op uw situatie. Lees meer »

Next Level Testing

Met Next Level Testing bieden we een inrichtings-, opleidings- en coachingtraject, gekoppeld aan intensieve begeleiding en training-on-the-job. In deze training wordt het geleerde meteen toegepast in de dagelijkse praktijk. Met ons programma nemen we teams mee naar een volgend niveau in kwaliteit en testen. Lees meer »

Next Level Testautomation

Next Level Test Automation is een inrichtings-, opleidings- en coachingstraject, gekoppeld aan intensieve begeleiding en training-on-the-job. Het richt zich op het inzetten van testautomatisering als toegevoegde waarde voor de kwaliteit van het product. Het bewustzijn over testautomatisering wordt binnen de hele organisatie vergroot en het gelee... Lees meer »

Agile Test Scan

Status quo van uw Agile testproces? Heeft u wel eens bedenkingen bij de kwaliteit van opgeleverde software en de snelheid waarmee de oplevering gepaard gaat? Krijgt u wel eens (veel) minder functionaliteit in uw software dan u had verwacht bij een bepaald budget? Wilt u eens een second opinion op het testproces van uw ICT organisatie? Lees meer »

On Demand Testing

Krijgt u het niet (voldoende) voor elkaar om eigen software testers te rekruteren? Wilt u snel schakelen met externe testers maar u krijgt het budget niet snel rond of heeft u te weinig budget om continu externe testers in te huren? Zijn uw eigen testers niet van het gewenste niveau? Lees meer »

Test consultancy strippenkaart

Heeft u behoefte aan Agile test consultancy, maar niet op fulltime basis? Dan bieden wij een consultancy strippenkaart aan. Deze kaart bevat 12 strippen van 4 uur(minimum afname) en is 6 maanden geldig. Samen met U bepalen we de behoefte en op basis daarvan sturen wij de juiste mensen die U kunnen helpen met het oplossen van het specifieke probl... Lees meer »

Alain Bultink | Managing Director
alain@deagiletesters.nl
06-15361077

Benno Kuipers | Directeur
benno@deagiletesters.nl
06-52600438