EN
NL

Solutions

Next Level Testing

Wilt U de kwaliteit van uw product voor uw klant verbeteren? Heeft het optimaliseren van het proces (operational excellence) niet de gewenste kwaliteit gebracht of heeft u het gevoel dat verdere optimalisatie niet meer mogelijk is of lukt? Is testautomatisering toch niet die ´silver bullet´ die beloofd was? Dan is het tijd voor Next Level Testing. W Lees meer »

Next Level Testautomation

Denk u na over testautomatisering of heeft u het reeds geïmplementeerd zonder succes? Testautomatisering vereist een strategie, net als ontwikkelen en testen. Het wordt echter vaak vanuit de techniek, de tools, ingezet. We hebben een bottleneck in de uitvoering van onze (regressie)testen. Oplossing: Lees meer »

Agile Test Scan

Status quo van uw Agile testproces? - Merkt u dat uw testers moeite hebben met de stap naar Agile en testen daarbinnen in bijzonder? - Heeft u nog geen goed beeld waar uw ontwikkelteams staan in hun agility-level? - Heeft u onderbouwing voor een budget nodig om uw teams beter te laten presteren? Lees meer »

Testing by the hour

Bent u verantwoordelijk voor ICT development trajecten en herkent u zich hier in? Er is veel werk te doen maar door Corona zijn de budgetten (bijna) bevroren. Iemand op afstand inwerken is erg moeilijk. Medewerkers nemen vrij terwijl deadlines in zicht zijn. Dan is het tijd voor onze solution: Testing By The Hour. Lees meer »

Test consultancy strippenkaart

Heeft u behoefte aan Agile test consultancy, maar niet op fulltime basis? Dan bieden wij een consultancy strippenkaart aan. Deze kaart bevat 12 strippen van 4 uur(mininum afname) en is 6 maanden geldig. Samen met U bepalen we de behoefte en op basis daarvan sturen wij de juiste mensen die U kunnen helpen met het oplossen van het specifieke probl... Lees meer »

Ranorex Services

Wij zijn als enige bedrijf in Nederland Silver Partner van Ranorex. Wij kunnen: u kennis leren maken met de (on)mogelijkheden van Ranorex middels een demo u helpen met het uitvoeren van een PoC en, indien Ranorex geschikt is voor uw toepassing, Ranorex helpen implementeren in uw organisatie uw medewerkers opleiden in het optimale gebruik van Ran... Lees meer »

Alain Bultink | Directeur
alain@deagiletesters.nl
06-15361077

Carlo van Driel | Directeur
carlo@deagiletesters.nl
06-12913682

Theo Janssen | Business Development
theo@deagiletesters.nl
06-15022781