EN
NL

Solutions

Next Level Testing

Toegevoegde waarde dankzij goede software Klantwaarde leveren zonder IT is in deze tijd geen optie meer: IT is voor bijna alle organisaties onderdeel van de business geworden. De Agile Testers zorgen ervoor dat ook in uw organisatie IT een enabler wordt van customer value. Lees meer »

Next Level Testautomation

Toegevoegde waarde dankzij strategische testautomatisering Klantwaarde leveren zonder IT is in deze tijd geen optie meer: IT is voor bijna alle organisaties onderdeel van de business geworden. De Agile Testers zorgen ervoor dat ook in uw organisatie IT een enabler wordt van customer value. Lees meer »

Agile Test Scan

Status quo van uw Agile testproces? Heeft u wel eens bedenkingen bij de kwaliteit van opgeleverde software en de snelheid waarmee de oplevering gepaard gaat? Krijgt u wel eens (veel) minder functionaliteit in uw software dan u had verwacht bij een bepaald budget? Wilt u eens een second opinion op het testproces van uw ICT organisatie? Lees meer »

On Demand Testing

Krijgt u het niet (voldoende) voor elkaar om eigen software testers te rekruteren? Wilt u snel schakelen met externe testers maar u krijgt het budget niet snel rond of heeft u te weinig budget om continu externe testers in te huren? Zijn uw eigen testers niet van het gewenste niveau? Lees meer »

Test consultancy strippenkaart

Heeft u behoefte aan Agile test consultancy, maar niet op fulltime basis? Dan bieden wij een consultancy strippenkaart aan. Deze kaart bevat 12 strippen van 4 uur(minimum afname) en is 6 maanden geldig. Samen met U bepalen we de behoefte en op basis daarvan sturen wij de juiste mensen die U kunnen helpen met het oplossen van het specifieke probl... Lees meer »

Ranorex Services

Wij zijn als enige bedrijf in Nederland Silver Partner van Ranorex. Wij kunnen: u kennis leren maken met de (on)mogelijkheden van Ranorex middels een demo u helpen met het uitvoeren van een PoC en, indien Ranorex geschikt is voor uw toepassing, Ranorex helpen implementeren in uw organisatie uw medewerkers opleiden in het optimale gebruik van Ran... Lees meer »

Alain Bultink | Directeur
alain@deagiletesters.nl
06-15361077

Carlo van Driel | Directeur
carlo@deagiletesters.nl
06-12913682

Theo Janssen | Business Development
theo@deagiletesters.nl
06-15022781