EN
NL

Test skills

Professional Agile Tester

Vrijwel ieder bedrijf werkt tegenwoordig agile of overweegt het te gaan doen. Agile is in essentie wendbaarheid. In samenwerking met de klant inspringen op een veranderende markt en steeds wijzigende klantwensen. Scrum is vaak de eerste stap om dit te doen. Voordelen zijn onder andere snelle feedback, kortere time-to-market, lagere kosten en gef... Lees meer »

Workshop Security Testen

Bedrijven komen regelmatig in het nieuws omdat er waardevolle en/of privacy-gevoelige gegevens zijn buitgemaakt door hackers. Security is nog te vaak een risico waarvan de ernst niet wordt ingezien. Los van boetes, die meer en meer worden uitgedeeld, neemt ook de imagoschade steeds verder toe. Lees meer »

Agile Testing for the Whole Team

3 Days practical course on Quality and Testing in an Agile setting Our three-day training course is aimed at software delivery teams who are transitioning to agile and want to figure out all the different types of testing they need to do and how to fit them into frequent delivery cycles. Lees meer »

Workshop Next Level Agile Quality for Teams

Scrum is mainstream. Elk IT-bedrijf werkt tegenwoordig met Scrum of voert haar in. Inspringen op veranderende eisen en nauwe samenwerking met de klant is cruciaal, en Scrum is de ideale stap om dit op een Agile (wendbare) manier te doen. Voordelen zijn o.a.: snelle feedback, kortere time-to-market, lagere kosten en gefocust opleveren van werkend... Lees meer »

Workshop Specification by Example

Specification by Example (SbE) en Behavior Driven Development (BDD) zijn twee termen die de laatste jaren regelmatig opduiken. Beide zijn technieken die het teamdynamiek fundamenteel veranderen en zorgt dat disciplines dichter naar elkaar groeien. Beide zorgen ervoor dat het team sneller software kan leveren met de juiste waarde en is daarom een... Lees meer »

BDD-Cucumber

Behaviour Driven Development (BDD) is een agile werkwijze, gericht op het implementeren van bruikbare software door het beschrijven van het gedrag vanuit het perspectief van de stakeholders. Product Owners en gebruikers bepalen samen met ontwikkelaars en testers de functionaliteit die het meest bijdraagt aan een business doelstelling. Lees meer »

Carlo van Driel
Directeur 
carlo@deagiletesters.nl
06-12913682


Theo Janssen
Business development
theo@deagiletesters.nl
06-15022781