Test skills

Certified Practitioner in Agile Testing (CPAT)

De training Certified Practitioner in Agile Testing (AU-CPAT) is ontwikkeld voor agile teamleden, en specifiek testers, die hun kennis willen verbeteren op het vlak van persoonlijke vaardigheden, agile vaardigheden, testvaardigheden en technologische vaardigheden. Lees meer »

Certified Specialist in Agile Testing (CSAT)

De training Certified Specialist in Agile Testing (AU-CSAT) is ontwikkeld voor agile teamleden, en specifiek testers, die hun kennis nog verder willen verdiepen op het vlak van persoonlijke vaardigheden, teamvaardigheden en testvaardigheden. Deze praktische en interactieve training helpt jou en jouw team om sneller en kwalitatief betere software... Lees meer »

Certified Automation Practitioner in Agile Testing (CAPT)

De training Certified Automation Practitioner in Agile Testing (AU-CAPT) is ontwikkeld voor agile teamleden, en specifiek testers, die hun kennis en kunde willen verbeteren op het vlak van testautomatisering. Deze praktische en interactieve training helpt jou en jouw team om kwalitatief betere software op te leveren door je de fijne knepen van t... Lees meer »

Rapid Software Testing Explored

Deze unieke training introduceert Rapid Software Testing (RST), een context gedreven methodologie voor het testen van elk product dat software bevat. Door middel van hands-on activiteiten en veel interactieve vormen stellen we aannames ter discussie en leggen we veelvoorkomende misvattingen over het testen van software bloot. Lees meer »

Certified Testing Fundamentals voor Software Engineers (TFSE)

Waarom Testing fundamentals voor Ontwikkelaars en Beheerders? Testen is geen exacte wetenschap. Er zijn meerdere manieren om het doel, (een applicatie die vrij is van ernstige en kostbare fouten), te bereiken. Dit is geen cursus die alle facetten van testen beschrijft. Het leert je ook niet alle onderdelen van testen die er bestaan. Lees meer »

Workshop Next Level Agile Quality for Teams

Scrum is mainstream. Elk IT-bedrijf werkt tegenwoordig met Scrum of voert haar in. Inspringen op veranderende eisen en nauwe samenwerking met de klant is cruciaal, en Scrum is de ideale stap om dit op een Agile (wendbare) manier te doen. Voordelen zijn o.a.: snelle feedback, kortere time-to-market, lagere kosten en gefocust opleveren van werkend... Lees meer »

Workshop Introductie teststrategieën maken (in een oogwenk)

"Hoe moeten we dit testen?" is een van de moeilijkste mysteries die een tester kan tegenkomen. Om deze vraag te beantwoorden, moeten we de context in overweging nemen en een werkbare strategie bedenken. Dit is een vaardigheid die zelden wordt geleerd en veel van de gerelateerde literatuur is zwak en niet erg inspirerend. Lees meer »

Workshop Security Testen

Bedrijven komen regelmatig in het nieuws omdat er waardevolle en/of privacy-gevoelige gegevens zijn buitgemaakt door hackers. Security is nog te vaak een risico waarvan de ernst niet wordt ingezien. Los van boetes, die meer en meer worden uitgedeeld, neemt ook de imagoschade steeds verder toe. Lees meer »

Alain Bultink | Managing Director
alain@deagiletesters.nl
06-15361077

Benno Kuipers | Directeur
benno@deagiletesters.nl
06-52600438