EN
NL

Technology skills

Training Robot Framework

Robot Framework is een generiek testautomatiserings-framework dat zeer eenvoudig in gebruik is en dat, niettegenstaande, ook uitzonderlijk krachtig, veelzijdig en flexibel is. Het ongekend rijke ecosysteem van low-level test libraries maakt dat het out-of-the-box geschikt voor alle gangbare automatiserings-interfaces, op gui-, service- of api-le... Lees meer »

Ranorex training

In deze 2 daagse cursus leer je werken met de nieuwste versie van Ranorex. We starten met de basis van testautomatisering waarin teststrategie, de testautomatiseringspyramide en algemene kennis rondom testautomatisering aan bod komen. Vervolgens gaan we in op de basisfuncties waarbij we een structuur opbouwen in Ranorex, testscripts maken, leren... Lees meer »

Selenium-Selenide-Cypress

In deze 2 daagse cursus leer je werken met de Selenium Webdriver vanuit Java in combinatie met Selenide en het werken met Cypress. Beide frameworks kunnen gebruikt worden om automatische testen in de browser te ontwikkelen. De verschillen tussen Selenium Webdriver en Cypress komen goed naar voren in deze cursus. Lees meer »

Carlo van Driel
Directeur 
carlo@deagiletesters.nl
06-12913682


Theo Janssen
Business development
theo@deagiletesters.nl
06-15022781