EN
NL

Opleidingen

Testers self-defence

Herken je de volgende situaties? Je wordt als tester niet serieus genomen en gezien als die lastige luis die het project/team vertraagt Je wordt als tester gezien als de quality gate aan het einde van de sprint en suggesties voor verbeteringen op een eerder moment worden genegeerd Iedereen heeft een mening over testen en denkt er verstand van te... Lees meer »

Discovering your stories

Herken je de volgende situaties? Je gaat op een sollicitatie- of intake-gesprek en bent best zenuwachtig Je krijgt de vraag om iets over jezelf te vertellen en je komt niet verder dan het opsommen van feiten vanaf je CV Je krijgt de vraag om toe te lichten hoe je iets precies hebt gedaan en je moet ter plekke een situatie ophalen uit je verleden... Lees meer »

Professional Agile Tester

Vrijwel ieder bedrijf werkt tegenwoordig agile of overweegt het te gaan doen. Agile is in essentie wendbaarheid. In samenwerking met de klant inspringen op een veranderende markt en steeds wijzigende klantwensen. Scrum is vaak de eerste stap om dit te doen. Voordelen zijn onder andere snelle feedback, kortere time-to-market, lagere kosten en gef... Lees meer »

Workshop Security Testen

Bedrijven komen regelmatig in het nieuws omdat er waardevolle en/of privacy-gevoelige gegevens zijn buitgemaakt door hackers. Security is nog te vaak een risico waarvan de ernst niet wordt ingezien. Los van boetes, die meer en meer worden uitgedeeld, neemt ook de imagoschade steeds verder toe. Lees meer »

Training Robot Framework

Robot Framework is een generiek testautomatiserings-framework dat zeer eenvoudig in gebruik is en dat, niettegenstaande, ook uitzonderlijk krachtig, veelzijdig en flexibel is. Het ongekend rijke ecosysteem van low-level test libraries maakt dat het out-of-the-box geschikt voor alle gangbare automatiserings-interfaces, op gui-, service- of api-le... Lees meer »

Agile Testing for the Whole Team

3 Days practical course on Quality and Testing in an Agile setting Our three-day training course is aimed at software delivery teams who are transitioning to agile and want to figure out all the different types of testing they need to do and how to fit them into frequent delivery cycles. Lees meer »

Workshop Next Level Agile Quality for Teams

Scrum is mainstream. Elk IT-bedrijf werkt tegenwoordig met Scrum of voert haar in. Inspringen op veranderende eisen en nauwe samenwerking met de klant is cruciaal, en Scrum is de ideale stap om dit op een Agile (wendbare) manier te doen. Voordelen zijn o.a.: snelle feedback, kortere time-to-market, lagere kosten en gefocust opleveren van werkend... Lees meer »

Ranorex training

In deze 2 daagse cursus leer je werken met de nieuwste versie van Ranorex. We starten met de basis van testautomatisering waarin teststrategie, de testautomatiseringspyramide en algemene kennis rondom testautomatisering aan bod komen. Vervolgens gaan we in op de basisfuncties waarbij we een structuur opbouwen in Ranorex, testscripts maken, leren... Lees meer »

Workshop Specification by Example

Specification by Example (SbE) en Behavior Driven Development (BDD) zijn twee termen die de laatste jaren regelmatig opduiken. Beide zijn technieken die het teamdynamiek fundamenteel veranderen en zorgt dat disciplines dichter naar elkaar groeien. Beide zorgen ervoor dat het team sneller software kan leveren met de juiste waarde en is daarom een... Lees meer »

Selenium-Selenide-Cypress

In deze 2 daagse cursus leer je werken met de Selenium Webdriver vanuit Java in combinatie met Selenide en het werken met Cypress. Beide frameworks kunnen gebruikt worden om automatische testen in de browser te ontwikkelen. De verschillen tussen Selenium Webdriver en Cypress komen goed naar voren in deze cursus. Lees meer »

Carlo van Driel
Directeur 
carlo@deagiletesters.nl
06-12913682


Theo Janssen
Business development
theo@deagiletesters.nl
06-15022781