Training

Certified Practitioner in Agile Testing (CPAT)

De training Certified Practitioner in Agile Testing (AU-CPAT) is ontwikkeld voor agile teamleden, en specifiek testers, die hun kennis willen verbeteren op het vlak van persoonlijke vaardigheden, agile vaardigheden, testvaardigheden en technologische vaardigheden. Lees meer »

Certified Specialist in Agile Testing (CSAT)

De training Certified Specialist in Agile Testing (AU-CSAT) is ontwikkeld voor agile teamleden, en specifiek testers, die hun kennis nog verder willen verdiepen op het vlak van persoonlijke vaardigheden, teamvaardigheden en testvaardigheden. Deze praktische en interactieve training helpt jou en jouw team om sneller en kwalitatief betere software... Lees meer »

Certified Automation Practitioner in Agile Testing (CAPT)

De training Certified Automation Practitioner in Agile Testing (AU-CAPT) is ontwikkeld voor agile teamleden, en specifiek testers, die hun kennis en kunde willen verbeteren op het vlak van testautomatisering. Deze praktische en interactieve training helpt jou en jouw team om kwalitatief betere software op te leveren door je de fijne knepen van t... Lees meer »

Rapid Software Testing Explored

Deze unieke training introduceert Rapid Software Testing (RST), een context gedreven methodologie voor het testen van elk product dat software bevat. Door middel van hands-on activiteiten en veel interactieve vormen stellen we aannames ter discussie en leggen we veelvoorkomende misvattingen over het testen van software bloot. Lees meer »

Ranorex training

In deze 2 daagse cursus leer je werken met de nieuwste versie van Ranorex. We starten met de basis van testautomatisering waarin teststrategie, de testautomatiseringspyramide en algemene kennis rondom testautomatisering aan bod komen. Vervolgens gaan we in op de basisfuncties waarbij we een structuur opbouwen in Ranorex, testscripts maken, leren... Lees meer »

Capturing Agile Requirements by Example (CARE)

De enige certificerende training over Behaviour Driven Development, Impact Mapping, Event Storming, Example Mapping en Specification by Example! Als (business) analist, ontwikkelaar, tester of anderszins betrokkene in een agile team kent u het belang van de juiste requirements om tot de juiste software te komen. Lees meer »

Certified Testing Fundamentals voor Software Engineers (TFSE)

Waarom Testing fundamentals voor Ontwikkelaars en Beheerders? Testen is geen exacte wetenschap. Er zijn meerdere manieren om het doel, (een applicatie die vrij is van ernstige en kostbare fouten), te bereiken. Dit is geen cursus die alle facetten van testen beschrijft. Het leert je ook niet alle onderdelen van testen die er bestaan. Lees meer »

RobotFramework

Als tester wordt je soms geconfronteerd met ingrijpende veranderingen, zoals de introductie van een nieuwe methode of aanpak. Hierbij hoort een gedegen training die voldoende diepgaand is om de ins en outs te leren kennen. StarTel helpt hierbij door het bieden van verdiepingstrainingen. Lees meer »

Python Fundamentals

This course teaches the most fundamental concepts of the Python programming language. At the end of the course you will have an overview of the language syntax, program structure, and the most important data types that Python uses. You will be able to read and write files, use Python functions. Lees meer »

Workshop Next Level Agile Quality for Teams

Scrum is mainstream. Elk IT-bedrijf werkt tegenwoordig met Scrum of voert haar in. Inspringen op veranderende eisen en nauwe samenwerking met de klant is cruciaal, en Scrum is de ideale stap om dit op een Agile (wendbare) manier te doen. Voordelen zijn o.a.: snelle feedback, kortere time-to-market, lagere kosten en gefocust opleveren van werkend... Lees meer »

Workshop Introductie teststrategieën maken (in een oogwenk)

"Hoe moeten we dit testen?" is een van de moeilijkste mysteries die een tester kan tegenkomen. Om deze vraag te beantwoorden, moeten we de context in overweging nemen en een werkbare strategie bedenken. Dit is een vaardigheid die zelden wordt geleerd en veel van de gerelateerde literatuur is zwak en niet erg inspirerend. Lees meer »

Workshop Risico-gebaseerd denken: Een aanpak voor het hele team!

Risicogebaseerd denken is een krachtige manier om risico's te beperken en kwaliteit te leveren. Het helpt diepgaander inzicht te creëren en het bevordert "common understanding". Risicogebaseerd denken én werken betekent het organiseren van je softwareontwikkelproces rond vermoedelijke risico's en het zien als een continu proces. A Lees meer »

Discovering your stories

Herken je de volgende situaties? Je gaat op een sollicitatie- of intake-gesprek en bent best zenuwachtig Je krijgt de vraag om iets over jezelf te vertellen en je komt niet verder dan het opsommen van feiten vanaf je CV Je krijgt de vraag om toe te lichten hoe je iets precies hebt gedaan en je moet ter plekke een situatie ophalen uit je verleden... Lees meer »

Workshop Security Testen

Bedrijven komen regelmatig in het nieuws omdat er waardevolle en/of privacy-gevoelige gegevens zijn buitgemaakt door hackers. Security is nog te vaak een risico waarvan de ernst niet wordt ingezien. Los van boetes, die meer en meer worden uitgedeeld, neemt ook de imagoschade steeds verder toe. Lees meer »

Testers self-defence

Herken je de volgende situaties? Je wordt als tester niet serieus genomen en gezien als die lastige luis die het project/team vertraagt Je wordt als tester gezien als de quality gate aan het einde van de sprint en suggesties voor verbeteringen op een eerder moment worden genegeerd Iedereen heeft een mening over testen en denkt er verstand van te... Lees meer »

Selenium-Selenide-Cypress

In deze 2 daagse cursus leer je werken met de Selenium Webdriver vanuit Java in combinatie met Selenide en het werken met Cypress. Beide frameworks kunnen gebruikt worden om automatische testen in de browser te ontwikkelen. De verschillen tussen Selenium Webdriver en Cypress komen goed naar voren in deze cursus. Lees meer »

Professional Scrum Master

Wij begeleiden uw medewerkers naar het certificaat Professional Scrum Master (PSM-I) met een opleiding waarbij uw kunt kiezen uit: 1-daagse theorie trainingu bent gereed voor het PSM-I examen 2-daagse training die naast de theorie ook een schat aan praktijkvoorbeelden bevat (aanbevolen)naast de theorie gaat u ook echt werken als scrum team om de... Lees meer »

Alain Bultink | Managing Director
alain@deagiletesters.nl
06-15361077

Benno Kuipers | Directeur
benno@deagiletesters.nl
06-52600438