Agile skills

Capturing Agile Requirements by Example (CARE)

De enige certificerende training over Behaviour Driven Development, Impact Mapping, Event Storming, Example Mapping en Specification by Example! Als (business) analist, ontwikkelaar, tester of anderszins betrokkene in een agile team kent u het belang van de juiste requirements om tot de juiste software te komen. Lees meer »

Workshop Next Level Agile Quality for Teams

Scrum is mainstream. Elk IT-bedrijf werkt tegenwoordig met Scrum of voert haar in. Inspringen op veranderende eisen en nauwe samenwerking met de klant is cruciaal, en Scrum is de ideale stap om dit op een Agile (wendbare) manier te doen. Voordelen zijn o.a.: snelle feedback, kortere time-to-market, lagere kosten en gefocust opleveren van werkend... Lees meer »

Workshop Risico-gebaseerd denken: Een aanpak voor het hele team!

Risicogebaseerd denken is een krachtige manier om risico's te beperken en kwaliteit te leveren. Het helpt diepgaander inzicht te creëren en het bevordert "common understanding". Risicogebaseerd denken én werken betekent het organiseren van je softwareontwikkelproces rond vermoedelijke risico's en het zien als een continu proces. A Lees meer »

Professional Scrum Master

Wij begeleiden uw medewerkers naar het certificaat Professional Scrum Master (PSM-I) met een opleiding waarbij uw kunt kiezen uit: 1-daagse theorie trainingu bent gereed voor het PSM-I examen 2-daagse training die naast de theorie ook een schat aan praktijkvoorbeelden bevat (aanbevolen)naast de theorie gaat u ook echt werken als scrum team om de... Lees meer »

Alain Bultink | Directeur
alain@deagiletesters.nl
06-15361077

Huib Schoots | Expert/Innovator
huib@deagiletesters.nl
06-24641033

Carlo van Driel | Directeur
carlo@deagiletesters.nl
06-12913682

James Johnson | Managing Director
theo@deagiletesters.nl
06-15022781