Agile skills

Weg met de agilepolitie!

Ken jij ook van die mensen? “Zo staat het niet in het wetboek der Scrum artikel 8, lid 20, regel 100: Men mooeat ende zal tean allean tighdean den daegh beaghynnean met eene staendup, dya staende geadaean mooeat woordean. Anders sij men nieat aeghylus.” En vervolgens slaan ze elkaar de hersens in tijdens de definitieoorlogen of het nou ‘review’... Lees meer »

Capturing Agile Requirements by Example (CARE)

De enige certificerende training over Behaviour Driven Development, Impact Mapping, Event Storming, Example Mapping en Specification by Example! Als (business) analist, ontwikkelaar, tester of anderszins betrokkene in een agile team kent u het belang van de juiste requirements om tot de juiste software te komen. Lees meer »

Workshop Next Level Agile Quality for Teams

Scrum is mainstream. Elk IT-bedrijf werkt tegenwoordig met Scrum of voert haar in. Inspringen op veranderende eisen en nauwe samenwerking met de klant is cruciaal, en Scrum is de ideale stap om dit op een Agile (wendbare) manier te doen. Voordelen zijn o.a.: snelle feedback, kortere time-to-market, lagere kosten en gefocust opleveren van werkend... Lees meer »

Workshop Risico-gebaseerd denken: Een aanpak voor het hele team!

Risicogebaseerd denken is een krachtige manier om risico's te beperken en kwaliteit te leveren. Het helpt diepgaander inzicht te creëren en het bevordert "common understanding". Risicogebaseerd denken én werken betekent het organiseren van je softwareontwikkelproces rond vermoedelijke risico's en het zien als een continu proces. A Lees meer »

Professional Scrum Master

Wij begeleiden uw medewerkers naar het certificaat Professional Scrum Master (PSM-I) met een opleiding waarbij uw kunt kiezen uit: 1-daagse theorie trainingu bent gereed voor het PSM-I examen 2-daagse training die naast de theorie ook een schat aan praktijkvoorbeelden bevat (aanbevolen)naast de theorie gaat u ook echt werken als scrum team om de... Lees meer »

Alain Bultink | Managing Director
alain@deagiletesters.nl
06-15361077

Benno Kuipers | Directeur
benno@deagiletesters.nl
06-52600438