Workshop Introductie teststrategieën maken (in een oogwenk)

"Hoe moeten we dit testen?" is een van de moeilijkste mysteries die een tester kan tegenkomen. Om deze vraag te beantwoorden, moeten we de context in overweging nemen en een werkbare strategie bedenken. Dit is een vaardigheid die zelden wordt geleerd en veel van de gerelateerde literatuur is zwak en niet erg inspirerend.

Om deze belangrijke vaardigheid te ontwikkelen, is deze workshop gemaakt. Deze workshop zal je strategische denkvaardigheden aanscherpen, zodat je, in de tijd dat je nodig hebt om een kop thee te drinken, een basisteststrategie voor een product kunt maken. Handig omdat we vaak niet veel tijd hebben.

Programma

Tijdens deze workshop kijken we naar factoren die jouw teststrategie beïnvloeden. We kijken naar snelle modelleringen en het gebruik van heuristieken waarmee we snel kunnen denken. In de workshop creëer je je eigen teststrategie voor een echt product. Dit gaat snel en heel leuk zijn. Maakt je geen zorgen als je denkt dat je nog nooit een teststrategie gemaakt hebt of dat je binnen een korte tijd geen solide teststrategie kunt maken. Aan het einde van de workshop ben je uitgerust met nieuwe ideeën om in een oogwenk te oefenen met het maken van teststrategieën!

Na de workshop kun je:

* Snel een teststrategie maken

* Heuristieken gebruiken om teststrategieën te maken

* Een product onderzoek en modelleren om meer te weten te komen over belangrijke factoren

* Je denkvaardigheden verbeteren

Praktische informatie

Voor wie?

Deze workshop is voor iedereen die wil leren hoe je in korte tijd een goede, solide teststrategie kunt maken

Voorkennis?

Er is geen specifieke voorkennis nodig.

Locatie en aantal deelnemers

De training wordt centraal in Nederland verzorgd. Uiteraard is het ook mogelijk om deze in-house te doen op iedere door u gewenste locatie in Nederland of online. Hiervoor dient u minimaal 6 deelnemers aan te melden.

De maximale groepsgrootte is 10 personen. Zodoende krijgt iedereen voldoende persoonlijke aandacht en is er voldoende tijd om op vragen en zelf ingebrachte cases in te gaan.

Kosten

1/2-daagse Workshop €295 p.p.

1/2-daagse inhouse/online workshop €1.500 per groep.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of je inschrijven? Neem dan contact met ons op!

Naar het overzicht

Alain Bultink | Managing Director
alain@deagiletesters.nl
06-15361077

Benno Kuipers | Directeur
benno@deagiletesters.nl
06-52600438