banner _MG_3560©MUPH_LR _MG_3257©MUPH_LR
EN
NL

De Agile Testers

Wij zijn het enige full-Agile bedrijf dat zich specifiek richt op het uitvoeren en verbeteren van Agile testtrajecten bij klanten en die dat doet met alleen de beste Agile testers. En dat doen we niet zomaar: Wij zijn marktleider in Nederland en België! Wij kunnen alleen de beste zijn en blijven in ons vak door te sturen op aanwas van nieuwe top-testers en hen de kans te geven om nog verder te groeien door trainingen, kennisdeling onderling en het volgen van workshops en seminars, waar ook ter wereld. We komen minstens maandelijks samen om vakinhoudelijke onderwerpen te bespreken en kennis te delen. En dat doen we overdag, niet 's avonds.

Daarnaast zijn er diverse teams die werken aan innovatieve solutions voor onze klanten. Zo hebben we bijvoorbeeld een team dat Instant API-services ontwikkelt, is er een team dat een solution ontwikkelt voor het bouwen van testframeworks bij onze klanten en is er een opleidingenteam dat o.a. een Professional Agile Tester en een BDD-Cucumber cursus heeft ontwikkeld. En ook voor deze teams geldt: dat doen we overdag, niet 's avonds.

Naast vakinhoudelijke activiteiten is er ook ruimte voor ontspanning zoals tijdens een potje graffiti spuiten, wie-is-de-mol, een BBQ, kickboksen of de Agile Testing Days in Potsdam.

Als bedrijf zijn we zo Agile als mogelijk. Trello boards, Slack, geen vast kantoor (maar samenkomen waar handig en leuk is) en minimale overhead. Er zijn twee eindbazen en de rest is beginbaas. Meer is niet nodig!

Benieuwd?

Ben je al nieuwsgierig geworden naar ons? Neem dan contact met 1 van ons op en dan maken we graag kennis met je onder het genot van een kop koffie.

Events

Ranorex training

Op 27 juni 2019 heeft Carlo van Driel als certified professional en trainer een aantal van onze interne mensen getraind om ook de Ranorex training te kunnen gaan geven aan onze klanten. Tevens pakken wij deze sessies aan om onze training weer eens kritisch door te lopen en te verbeteren en actualiseren. Lees meer »

The Agile Testing Days USA 2019

Tijdens de Agile Testing Days USA op 23-28 juni 2019 in Chicago was Huib Schoots 1 van de keynote speakers met Bad-gile the gameshow: https://agiletestingdays.us/session/bad-gile-the-gameshow/ https://www.youtube.com/watch?v=42Fm1LLSwHw Lees meer »

Security awareness workshop

Op 6 juni heeft onze security expert Steven Nienhuis een workshop gegeven over security en testen. Deze securty workshop is een spin-off van zijn succesvolle talk over security die Steven heeft gegeven op De Agile Testing Days 2018 in Potsdam en op ExpoQA 2019 in Madrid. Lees meer »

Testbash Nederland 2019

Op 23 en 24 mei 2019 zijn De Agile Testers aanwezig op Testbash nederland in utrecht. Naast dat diverse medewerkers hier aanwezig zijn als deelnemers aan de conferentie en workshops, zijn we ook sponsor van dit evenement dat zeer goed aansluit bij het soort bedrijf dat wij zijn. Lees meer »

Citcon Gent 2019

CITCON (Continuous Integration and Testing Conference) is the Continuous Delivery conference that pre-dates the term "Continuous Delivery". CITCON brings together people from every corner of the software development industry to discuss Continuous Delivery and the practices (e.g. Continuous Integration and Testing) that go along with it. Lees meer »

Kickboxen

Op 4 juni zijn we voor de 2e keer gaan kickboxen. Met dank aan Ronnie Kalicharan voor de organisatie hebben we een afmattende middag gehad waarin we naast een aantal basistechnieken ook de ring in konden, al zijn sommigen beter in een stare-down dan in het werkelijke boksen :-) Lees meer »

Meetup (FAT) Modern Testing Principles

Op 27 september hebben Joost Voskuil en Jeroen van Seeters de FAT-meetup georganiseerd over de ´Modern Testing Principles´ van Alan Page. Op deze druk bezochte meetup bespreken we de meningen en visie op deze principles. Zie hier de blog die Joost na afloop heeft geschreven over zijn ervaringen. Lees meer »

Contactformulier

Carlo van Driel
Directeur 
carlo@deagiletesters.nl
06-12913682


Theo Janssen
Business development
theo@deagiletesters.nl
06-15022781